Contact us

Audits

Archy Consulting is ervaren in het uitvoeren van audits en kan deze taken u uit handen nemen. Of het nu gaat om een (onafhankelijke) interne audit, een audit bij een leverancier of om een eerste indicatie te krijgen waar uw organisatie staat, wij kunnen u van dienst zijn. Dit doen wij voor verschillende opdrachtgevers in zowel binnen- als buitenland.

Een audit is een systematisch en onafhankelijk onderzoek naar de kwaliteit van processen, producten of diensten. Tijdens een audit wordt door middel van interviews getoetst of de werkwijze voldoet aan de gestelde eisen. De bevindingen worden aan het einde van de audit besproken en vastgelegd in een rapportage. Deze rapportage kunt u weer gebruiken om uw notified body, klant of leverancier te informeren. Indien gewenst kunnen wij u tevens adviseren over een mogelijk vervolgtraject.

Fabrikant van Medische Hulpmiddel kunnen regelmatig een onaangekondigde audit (unannounced audit) verwachten van de notified body. Deze dienen verplicht uitgevoerd te worden door uw notified body. Dit kan zowel bij u als bij uw kritische leveranciers plaatsvinden. Wij kunnen u en/of uw kritische leverancier helpen voorbereid te zijn op deze onaangekondigde audit.